Gran Recapte 2018
Chelats Sarrate

TERMES I CONDICIONS D’ÚS

Avís Legal – Termes i Condicions referides al lloc web tempsdefranja.org (en endavant LLOC WEB) propietat de Iniciativa Cultural de la Franja, CIF G99056194, domiciliada al carrer Trinquet, 26, 50794 Nonasp, província de Saragossa (en endavant Iniciativa Cultural de la Franja). L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació dels TERMES I CONDICIONS establerts en aquest Avís Legal, havent de cessar en el seu ús immediatament si no accepta algun d’ells.

 • A) CONTINGUTS I REFERÈNCIES A LA PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL.
  1. El contingut d’aquest lloc web: estructura, ordenació, textos, imatges, so, documents, bases de dades, codis font, vídeo, etc … (d’ara endavant CONTINGUT) són propietat de Iniciativa Cultural de la Franja i està protegit per les lleis de propietat intel· lectual .
  2. No està permès distribuir, modificar, transmetre, reenviar, exhibir o usar el CONTINGUT d’aquest LLOC WEB, total o parcialment, per a alguna finalitat comercial o pública sense el permís escrit de Iniciativa Cultural de la Franja
  3. L’ús no autoritzat del LLOC WEB o del CONTINGUT pot violar les lleis de propietat intel·lectual, propietat industrial, drets personals, drets de publicitat i de comunicació, llei de la competència i altres regulacions. Iniciativa Cultural de la Franja declina qualsevol responsabilitat derivada d’aquests possibles usos no autoritzats.
  4. Els noms, marques, i logotips propietat de tercers, exposats en aquest LLOC WEB, estan protegits per les seves respectives polítiques legals.
  5. Iniciativa Cultural de la Franja no garanteix l’exactitud o exhaustivitat dels CONTINGUTS d’aquest LLOC WEB, i rebutja qualsevol responsabilitat derivada d’aquestes possibles irregularitats en la informació. Iniciativa Cultural de la Franja es reserva el dret de canviar, ampliar, modificar els CONTINGUTS d’aquest LLOC WEB en qualsevol moment i sense previ avís.
 • B) RESPONSABILITAT LIMITADA
  1. Iniciativa Cultural de la Franja no es responsabilitza de l’ús que vostè pugui fer de la informació i serveis disponibles en aquest LLOC WEB, ni de possibles infraccions de drets de tercers que puguin cometre per persones que facin ús de forma fraudulenta dels permisos d’accés a aquest lloc web .
  2. L’interès de Iniciativa Cultural de la Franja és que aquest lloc web funcioni en perfectes condicions i compleixi la finalitat per a la qual ha estat creat, àmpliament descrita en el propi LLOC WEB. En cap cas Iniciativa Cultural de la Franja, els seus subministradors o terceres empreses esmentades en aquest lloc web ser responsabilitza de possibles anomalies en el seu funcionament (interrupcions del servei, virus informàtics, sobrecàrregues a internet …), ni que aquesta finalitat no coincideixi amb l’ús que vostè vol fer d’ell. Davant possibles incorreccions o mal funcionaments, Iniciativa Cultural de la Franja posarà el seu esforç en la seva solució amb els màxims mitjans de què disposi, com més aviat possible.
  3. Iniciativa Cultural de la Franja no es responsabilitza de l’incompliment de qualsevol legalitat en l’ús de les eines que en aquest lloc web s’ofereixen a l’usuari. En concret, sobre l’eina WebMailing Gold o qualsevol altra que permeti emetre comunicats per part de l’usuari als seus clients per via email o altres mitjans (SMS, …), l’usuari d’aquest lloc web resta en responsabilitat del compliment de la legalitat vigent per a cada cas (com les legislacions sobre correu electrònic i Spam etc).
 • C) POLÍTICA DE PRIVACITAT I CONFIDENCIALITAT DE DADES
  1. Revisi la nostra Política de Privacitat per conèixer al detall els termes i condicions sobre la protecció de les dades emmagatzemades en aquest lloc web.
 • D) CONDICIONS GENERALS DE VENDA
  1. Revisi la nostra Condicions Generals per conèixer al detall els termes i condicions sobre la compra i contractació de productes i serveis en aquest lloc web. Iniciativa Cultural de la Franja podrà modificar aquests termes i condicions, actualitzant aquest Avís Legal, per la qual cosa se li recomana que ho consulti amb una periodicitat raonable per si s’han produït canvis en els mateixos. Les modificacions que es produeixin en aquest Avís Legal entren en vigència en el mateix moment de la seva incorporació.
  2. Si té qualsevol dubte en relació a aquest Avís Legal, contacti amb nosaltres.

REVISTA DE LES COMARQUES CATALANOPARLANTS D’ARAGÓ

 


Membre de l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal

Logo ACPC blanc 150 px

 

Edita:

Iniciativa cultural de la Franja

C. Sagrat Cor, 33. 44610 Calaceit.

T. 978 85 15 21.

Enviar correu electrònic

Associacio Cultural del Matarranya (ASCUMA)

Institut d’Estudis del Baix Cinca (IEBC-IEA)

Centre d’Estudis Ribagorçans (CERib)

Amb la col·laboració de: