Gran Recapte 2018
Chelats Sarrate

Sant Jordi poètic a Mont-roig

// Redacció

Lo dia del llibre coincideix amb el del patró d’Aragó, i a Mont-roig se celebra de fa uns anys amb tot d’actes relacionats amb la lectura. Enguany, els de l’Associació Cultural Sucarrats han volgut presentar dos obres poètiques escrites en la nostra llengua catalana d’Aragó.

L’acte tindrà lloc dissabte 23 d’abril, al saló de Plens de l’Ajuntament de Mont-roig a les 12 del migdia, i comptarà amb la presència de Carlos Marzo, representant de Sucarrats i director de la revista Plana Rasa, Susana Traver, diputada de la Diputació Provincial de Terol, que és l’editora d’ambdues obres mitjançant l’Instituto de Estudios Turolenes, i l’alcaldessa de la vila, Gloria Blanc.

En primer lloc, es presentarà l’Obra Poètica Completa de Desideri Lombarte, primer volum de la recentment inaugurada «Biblioteca turolense». Anirà a càrrec de Carles Terès, en representació d’Artur Quintana, que ha hagut de viatjar a Alemanya per motius familiars.

A continuació, Juli Micolau ens parlarà d’Aplec, el seu darrer llibre, publicat dins la col·lecció Lo Trinquet, dedicada a obres en català d’autors de la nostra província o que hi estan relacionats. Aplec és lo setè volum de la col·lecció.

En acabat, els mont-rogins oferiran un aperitiu a tots els assistents.

Tags:

REVISTA DE LES COMARQUES CATALANOPARLANTS D’ARAGÓ

 


Membre de l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal

Logo ACPC blanc 150 px

 

Edita:

Iniciativa cultural de la Franja

C. Sagrat Cor, 33. 44610 Calaceit.

T. 978 85 15 21.

Enviar correu electrònic

Associacio Cultural del Matarranya (ASCUMA)

Institut d’Estudis del Baix Cinca (IEBC-IEA)

Centre d’Estudis Ribagorçans (CERib)

Amb la col·laboració de: