Gran Recapte 2018
Chelats Sarrate

25 anys de Softcatalà

// Redacció

Softcatalà, l’associació dedicada a la promoció de la llengua catalana a través de les noves tecnologies, va celebrar el propassat 2 d’octubre el seu 25è aniversari. Aquesta fita no només marca un quart de segle d’innovació lingüística, sinó que també destaca la dedicació de les persones que han fet possible aquesta història d’èxit.

Foto de grup de Softcatalà / Belén Ivars

Softcatalà vol fer un reconeixement especial a aquelles persones que han estat la força impulsora d’aquest projecte. Des dels membres fundadors fins als col·laboradors actuals, cadascú ha aportat el seu coneixement i passió per la causa.

Els fundadors de Softcatalà van tenir la visió d’adaptar la llengua catalana a l’era digital i, amb el temps, aquesta visió es va materialitzar en una comunitat de persones compromeses amb aquest objectiu. Sense elles, aquesta història no hauria començat.

Tant els actuals membres de Softcatalà com els antics són part vital d’aquesta fita. La seva contribució, habilitats i coneixements, així com la seva dedicació, han estat essencials per fer créixer l’associació i mantenir viva la missió de preservar la llengua catalana a l’entorn digital.

Una part fonamental de la història de Softcatalà és la de totes les persones que han confiat en les seves eines per a comunicar-se en català. Els missatges de suport i agraïment de la comunitat d’usuaris han estat una font inestimable d’inspiració per als membres de Softcatalà.

Mirant cap al futur

Aquest 25è aniversari no només és una celebració del passat, sinó també una mirada cap al futur. Softcatalà es compromet a continuar treballant amb la mateixa passió i dedicació per assegurar-se que la llengua catalana continuï sent una part integral de la vida actual. La història de Softcatalà està destinada a continuar, i esperem que tothom continuï formant part d’aquest emocionant viatge.

En aquest sentit, Softcatalà està preparant tot un seguit d’actes arreu del territori i també a la xarxa per continuar donant a conèixer la tasca de difusió de la llengua catalana a les tecnologies.

Podeu visitar la pàgina i fer servir les moltes eines, recursos i serveis que hi ha a la nostra disposició:

https://www.softcatala.org/


Publicat a Temps de Franja n. 159, novembre 2023

Tags:

REVISTA DE LES COMARQUES CATALANOPARLANTS D’ARAGÓ

 


Membre de l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal

Logo ACPC blanc 150 px

 

Edita:

Iniciativa cultural de la Franja

C. Sagrat Cor, 33. 44610 Calaceit.

T. 978 85 15 21.

Enviar correu electrònic

Associacio Cultural del Matarranya (ASCUMA)

Institut d’Estudis del Baix Cinca (IEBC-IEA)

Centre d’Estudis Ribagorçans (CERib)

Amb la col·laboració de: