Gran Recapte 2018
Chelats Sarrate

XXI edició del Descens Internacional del Cinca

// Redacció

Diumenge 26 d’agost de 2018 es va celebrar la XXI edició del Descens Internacional del Cinca. La prova, declarada Activitat d’Interès Turístic d’Aragó, s’ha convertit en un referent nacional en el món del piragüisme. El Descens Internacional del Conca està agermanat amb el popular Descens Internacional del Sella. Està organitzat per la Comarca del Baix Cinca, els Ajuntaments de Fraga, Torrent de Cinca i Mequinensa, Caiac Baix-Cinca, Capri Club i la Federació Aragonesa de Piragüisme.

Els valencians Raimón Gastaldo i Iván Riera, en un K-2 combinat del Club Piragüisme Silla i del Club Piragüisme Cullera, es van imposar en la mateixa línia de meta a Alberto Lumbreras i Juan Pablo Sánchez, del Club Esportiu Cuenca Kayak.

Per equips, la victòria final va ser per al Sícoris Club de Lleida. Pel que fa a la modalitat popular, la primera embarcació en creuar la meta va ser la d’Enrique Sanmanuel i Silvia Fontana, del Club Piragüisme Cullera de València.

Van participar-hi 650 palistes, 150 en la modalitat competitiva representant a 23 clubs i 500 en la modalitat popular. Van recórrer els 19 km que uneixen Fraga, Torrent i Mequinensa. 

 

Tres imatges de la prova. / Ajuntament de Mequinesa

Tags:

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

REVISTA DE LES COMARQUES CATALANOPARLANTS D’ARAGÓ

 


Membre de l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal

Logo ACPC blanc 150 px

 

Edita:

Iniciativa cultural de la Franja

C. Sagrat Cor, 33. 44610 Calaceit.

T. 978 85 15 21.

Enviar correu electrònic

Associacio Cultural del Matarranya (ASCUMA)

Institut d’Estudis del Baix Cinca (IEBC-IEA)

Centre d’Estudis Ribagorçans (CERib)

Amb la col·laboració de: