Gran Recapte 2018
Chelats Sarrate

X Setmana Gastronòmica de Fraga i comarca

// Redacció

Els representants de l’hostaleria de Fraga i Comarca van presentar la proposta per a la X Setmana Gastronòmica, un compromís molt important a l’agenda del Baix Cinca.

En anteriors edicions, les jornades incloïen xerrades i tallers per al públic en general i per als professionals del sector. Enguany, a causa de la situació sanitària, les jornades se centraran solament en la proposta gastronòmica que han preparat els restaurants participants i es podrà provar del 19 al 28 de març.

Els restaurants que hi participen prepararan un menú especial compost per un entrant, primer plat, segon i postres, posant en valor els productes i la gastronomia local, per un preu de trenta euros.

En la presentació, els hostalers van agrair el suport dels clients de Fraga i comarca que han fet costat al sector, adaptant-se a les restriccions horàries. Han ratificat que els locals són segurs i que el sector segueix i respecta totes les mesures de prevenció, adaptant-se a cada moment a la situació sanitària existent.

Per part seva, Javier Catalán ha destacat el treball i esforç que el sector de la restauració ha tingut, especialment l’últim any, adaptant-se a cada moment a les condicions marcades pel Covid-19. “Han mantingut la seva activitat i un alt grau de qualitat en el servei, malgrat les circumstàncies. A més, demostren un gran esperit emprenedor i per això , com no podia ser d’una altra forma, des de l’Ajuntament continuem donant suport a aquesta iniciativa”.

 

Presentació de la Setmana Gastronòmica, març 2021.  / Ajuntament de Fraga

 

 

Tags:

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

REVISTA DE LES COMARQUES CATALANOPARLANTS D’ARAGÓ

 


Membre de l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal

Logo ACPC blanc 150 px

 

Edita:

Iniciativa cultural de la Franja

C. Sagrat Cor, 33. 44610 Calaceit.

T. 978 85 15 21.

Enviar correu electrònic

Associacio Cultural del Matarranya (ASCUMA)

Institut d’Estudis del Baix Cinca (IEBC-IEA)

Centre d’Estudis Ribagorçans (CERib)

Amb la col·laboració de: