Gran Recapte 2018
Chelats Sarrate

Un any 2021 esperançador a Mequinensa

// Redacció

L’Ajuntament de Mequinensa ha repartit mascaretes amb el disseny guanyador del concurs “La mascareta del Poble” que es va organitzar al setembre des de la regidoria de festes. El disseny més ben valorat reuneix diversos elements icònics de la localitat i el va elaborar Mar Aguilar Navarro, estudiant de Belles Arts a la Universitat de Barcelona. Les mascaretes es van entregar en unes caixes de disseny exclusiu amb frases impreses com a: “Junts tirarem avant” i “Siguis responsable”.

A més, l’Ajuntament també ha editat un calendari 2021 que recorda, a través de 12 imatges inèdites, la construcció del Poble Nou. La pandèmia va obligar a retardar la commemoració del 50è aniversari de la construcció de la Mequinensa actual, però el calendari vol recordar aquella data i aquell esperit d’unió gràcies a la inscripció “50 anys després seguim amb el mateix esperit i nous propòsits. Junts tornarem a superar-nos. Per un esperançador 2021”.

Mitjançant aquesta iniciativa, des de l’Ajuntament han volgut afegir la “M” de Mequinensa a la campanya “La regla de les 6 M” impulsada pel Ministeri de Sanitat per a incidir en el compliment de les mesures de protecció contra la Covid-19, i al mateix temps també s’ha pretès llançar un missatge d’optimisme de cara al 2021 basat en la unió per fer front a la crisi sanitària i socioeconòmica.

 

La guanyadora Mar Aguilar, amb els regidors Darío Vidallet i Luis Esteve. / Ajuntament de Mequinensa

 

La mascareta amb el seu estoig. / A. M.

 

Tags:

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

REVISTA DE LES COMARQUES CATALANOPARLANTS D’ARAGÓ

 


Membre de l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal

Logo ACPC blanc 150 px

 

Edita:

Iniciativa cultural de la Franja

C. Sagrat Cor, 33. 44610 Calaceit.

T. 978 85 15 21.

Enviar correu electrònic

Associacio Cultural del Matarranya (ASCUMA)

Institut d’Estudis del Baix Cinca (IEBC-IEA)

Centre d’Estudis Ribagorçans (CERib)

Amb la col·laboració de: