Gran Recapte 2018
Chelats Sarrate

Torna el descens del Cinca*

// Redacció

La Real Federació Espanyola de Piragüisme ha tornat a incloure en el calendari oficial de proves esportives per a aquest any 2021 al Descens Internacional del Cinca com a Prova Oficial d’Interès Especial, amb data prevista per al dia 22 d’agost del present any. També ha quedat inclosa dins del calendari oficial de la Federació Internacional de Piragüisme (ICF), dins de l’apartat d’esdeveniments mundials de marató com a competició oficial de caràcter internacional.

La prova, organitzada per la Comarca del Baix Cinca, els Ajuntaments de Fraga, Torrent de Cinca i Mequinensa, els clubs Caiac Baix Cinca i Capri Club i la Federació Aragonesa de Piragüisme, manté el màxim nivell esportiu una altra edició més. L’organització de la prova ja està treballant en la preparació d’una nova edició que conjuga alta competició amb modalitat popular i turística. De fet, pel que respecta a la segona modalitat es té previst que les inscripcions tornin a obrir-se el pròxim dia 1 de juny i hi haurà una limitació màxima de participants.

Per sort, gràcies a l’esforç col·lectiu, la prova ha tornat a incloure’s com a esdeveniment oficial dins dels calendaris nacionals i internacionals. Esperem que un any més sigui un gran èxit.


*Publicat a Temps de Franja n.149, abril 2021

Tags:

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

REVISTA DE LES COMARQUES CATALANOPARLANTS D’ARAGÓ

 


Membre de l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal

Logo ACPC blanc 150 px

 

Edita:

Iniciativa cultural de la Franja

C. Sagrat Cor, 33. 44610 Calaceit.

T. 978 85 15 21.

Enviar correu electrònic

Associacio Cultural del Matarranya (ASCUMA)

Institut d’Estudis del Baix Cinca (IEBC-IEA)

Centre d’Estudis Ribagorçans (CERib)

Amb la col·laboració de: