Gran Recapte 2018
Chelats Sarrate

Saidí fa memòria

// Redacció

El passat diumenge 20 de gener, en el marc de les festes de Sant Antoni de Saidí, es va presentar el projecte “Fem memòria”. Aquesta iniciativa pretén recuperar, mitjançant entrevistes a la gent gran, la memòria històrica d’aquest municipi utilitzant el format audiovisual.

Els impulsors d’aquesta proposta són Sergio Rivas i Sonia Ezquerra, guanyadors de la XIX Beca Amanda Llebot que atorga l’Institut d’Estudis del Baix Cinca.

La presentació, que va anar a càrrec dels seus promotors, es va realitzar al cinema Avenida i van assistir més d’un centenar de persones. Durant l’acte es va explicar en què consisteix el projecte, els motius pels quals s’està portant a terme, quines seran les entitats i els col·laboradors que participaran, les tasques d’investigació que ja s’han fet i les que està previst realitzar en els propers mesos. A més, es va projectar el vídeo d’una entrevista realitzada en la primera fase d’execució. La seva protagonista, present a la sala, va dirigir unes paraules al públic convidant-lo a donar suport a aquest projecte.

L’acte va finalitzar encoratjant a les persones assistents a col·laborar amb aquesta iniciativa aportant records, fotografies o vídeos i animant-les a seguir el projecte a Facebook i Instagram (Fem memòria Saidí).Presentació de Fem memòria, Saidí, al cinema Avenida. / S.Rivas i S. Ezquerra

Tags:

Trackback from your site.

Comments (4)

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

REVISTA DE LES COMARQUES CATALANOPARLANTS D’ARAGÓ

 


Membre de l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal

Logo ACPC blanc 150 px

 

Edita:

Iniciativa cultural de la Franja

C. Sagrat Cor, 33. 44610 Calaceit.

T. 978 85 15 21.

Enviar correu electrònic

Associacio Cultural del Matarranya (ASCUMA)

Institut d’Estudis del Baix Cinca (IEBC-IEA)

Centre d’Estudis Ribagorçans (CERib)

Amb la col·laboració de: