Gran Recapte 2018
Chelats Sarrate

Millora el servei de la línia de BUS Fraga-Lleida

//Rosa Arqué

La línia d’autobús que va de Fraga a Lleida no para a l’hospital Universitari Arnau de Vilanova i des de la capital del Baix Cinca s’ha demanat molts camins que eix punt s’inclogue a la ruta per afavorir l’accés dels ciutadans de Fraga a l’hospital de Lleida.
L’Assemblea Local d’IU comunica la seva satisfacció pel començament del procés de tramitació necessari per fixar la parada, un tràmit que es preveu acabat després de l’estiu. Sembla que no hi haurà una línia específica que cobrisque lo trajecte entre Fraga i l’hospital de Lleida, sinó que serà lo mateix servei ordinari el que variarà lo seu trajecte habitual per deixar o recollir als usuaris del centre hospitalari.
La instal·lació d’una parada d’autobús a l’hospital de Lleida per als viatgers de la zona oriental d’Aragó és una reivindicació històrica dels veïns i veïnes, juntament amb l’ampliació de les freqüències horàries dels serveis.
IU va recollir més de 800 signatures l’hivern passat a iniciativa dels usuaris i usuàries de la línia d’autobusos, iniciativa que va ser recolzada per l’Ajuntament de Fraga que va traslladar les peticions dels veïns tant al Director General d’Infraestructures del Govern d’Aragó com al Director de Foment del Govern espanyol.
Cal recordar que el passat mes de maig ja es van fer realitat dues de les peticions avalades per les signatures de la ciutadania: la recuperació de la línia d’autobús amb eixida de Fraga a les 9.15 hores en dies laborables i el restabliment dels abonaments.

Tags:

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

REVISTA DE LES COMARQUES CATALANOPARLANTS D’ARAGÓ

 


Membre de l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal

Logo ACPC blanc 150 px

 

Edita:

Iniciativa cultural de la Franja

C. Sagrat Cor, 33. 44610 Calaceit.

T. 978 85 15 21.

Enviar correu electrònic

Associacio Cultural del Matarranya (ASCUMA)

Institut d’Estudis del Baix Cinca (IEBC-IEA)

Centre d’Estudis Ribagorçans (CERib)

Amb la col·laboració de: