Gran Recapte 2018
Chelats Sarrate

L’Ajuntament de Mequinensa entrega el xec bebè

// Redacció

Es tracta d’una iniciativa de caràcter social que es va posar en marxa l’any 2005 amb l’objectiu de fomentar la natalitat i fixar població al municipi. Enguany 11 famílies es beneficiaran d’aquesta ajuda que entrega anualment l’Ajuntament per naixement o adopció d’un fill o filla.

 

Famílies beneficiàries del xec bebè. / Ajuntament de Mequinensa

 

L’Alcaldessa Magda Godia assegurava que és “una alegria trobar-nos amb els nascuts durant l’any i les seues famílies”. Destacava la importància que la població de la localitat no sols es mantingui sinó que augmenti “d’ací l’esforç de l’Ajuntament per a ajudar una mica en el dia a dia” i no sols amb el compromís de l’ajuda econòmica sinó també amb els serveis municipals que es posen a disposició de les famílies: l’Escola Municipal Infantil “La Ruella” o la Ludoteca. Una línia de treball, deia, “en què hem de continuar insistint”. A més animava a les famílies a educar als fills i filles en valors “ja que el dia de demà seran els que mos dirigiran, són el nostre futur”.

El xec bebè ha incrementat la seua dotació des dels 450 als 600 euros. Se n’han entregat un total de 11, pels naixements de 8 xiquetes i 3 xiquets, amb un import total de 6.600 euros, als que cal sumar uns obsequis oferts per la planta de Procter&Gamble (P&G).

Per a poder rebre aquestes ajudes un dels progenitors ha d’estar empadronat a Mequinensa, sense interrupció, durant els 3 anys anteriors al naixement o l’adopció, després tota la unitat familiar haurà d’empadronar-se en el mateix domicili i estar al corrent de les obligacions tributàries.

Tags:

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

REVISTA DE LES COMARQUES CATALANOPARLANTS D’ARAGÓ

 


Membre de l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal

Logo ACPC blanc 150 px

 

Edita:

Iniciativa cultural de la Franja

C. Sagrat Cor, 33. 44610 Calaceit.

T. 978 85 15 21.

Enviar correu electrònic

Associacio Cultural del Matarranya (ASCUMA)

Institut d’Estudis del Baix Cinca (IEBC-IEA)

Centre d’Estudis Ribagorçans (CERib)

Amb la col·laboració de: