Gran Recapte 2018
Campus EbreFolk 2024 Móra d'Ebre

La Fundació Joaquín Torres entrega les beques anuals a universitaris de Mequinensa

// Ajuntament de Mequinensa

Un any més la Sala Goya va acollir l’acte de lliurament de les Beques de la Fundació Joaquín Torres. Un acte en què es recorda la figura d’aquest mequinensà que va fer fortuna en el món editorial a Llatinoamèrica i que va voler donar suport als estudiants de la localitat a través de les beques.

Magda Godia, alcaldessa de Mequinensa i Presidenta de la Fundació, va destacar la generositat de Joaquín Torres, fill predilecte de la localitat, i el que implica per als universitaris de la localitat i les seues famílies un ajut econòmic d’eixes característiques. Dirigint-se als becats subratllava el gest de Torres, “alguna cosa que heu de tindre molt present”, i afirmava estar “orgullosos del vostre treball, que ha portat a molts de vosaltres a fer coses molt importants”.Els becats. / Ajuntament de Mequinensa

Les beques de l’edició d’enguany són de 1.200 euros per a cada estudiant, una xifra lleugerament inferior a la de l’any passat, amb un import total de 30.000 euros. Del total, tal com va ocórrer en 2018, una mica més de 4.000 euros els ha aportat l’Ajuntament. Des de la seua creació s’han entregat 651 beques per un import que ronda els 780.000 euros.

Els universitaris becats, no van voldre perdre l’ocasió per a agrair la generositat de Torres i el treball que desenvolupa la Fundació “que ens ajuda a continuar formant-nos i a mirar al futur” sense oblidar a familiars i amics “que ens aguanten en època d’exàmens”. Animaven als seus companys a “lluitar pels seus somnis i formar-se, un esforç que acaba tenint recompensa”.

 

Tags:

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

REVISTA DE LES COMARQUES CATALANOPARLANTS D’ARAGÓ

 


Membre de l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal

Logo ACPC blanc 150 px

 

Edita:

Iniciativa cultural de la Franja

C. Sagrat Cor, 33. 44610 Calaceit.

T. 978 85 15 21.

Enviar correu electrònic

Associacio Cultural del Matarranya (ASCUMA)

Institut d’Estudis del Baix Cinca (IEBC-IEA)

Centre d’Estudis Ribagorçans (CERib)

Amb la col·laboració de: