Gran Recapte 2018
Chelats Sarrate

Guanyadors del II Certamen de teatre Amateur de Mequinensa

// Ajuntament de Mequinensa

Per segona vegada, l’Ajuntament de Mequinensa i el grup de teatre Garbinada han organitzat el certamen de teatre amateur de Mequinensa. Enguany 51 grups de tota Espanya hi han volgut participar i la qualitat de les obres presentades ha estat molt alta. El públic, els jurats i l’organització han manifestat en diverses ocasions la seva opinió, animant a continuar amb aquest projecte que enriqueix l’oferta cultural a la zona.

“Cachivache” va presentar la peça Meditaciones para una emergencia basada en la pel·lícula francesa Le prénom. La companyia és de Palència i, a part de guanyar el certamen, també se’n va endur el premi al millor actor.

En segon lloc, va quedar el grup de Calahorra “La Canilla” i la tercera posició va correspondre a El Apparte Taller, que va representar una versió de la Casa de Bernarda Alba molt apreciada pel públic. Finalment, UGTeatro, de Múrcia, van quedar els quarts al veredicte. Quant als actors, Jesús Fuentes va ser el millor actor i Laura Reyes la millor actriu.

Els jurats, la presidenta de l’associació La Dona, el conseller de cultura i l’alcaldessa de Mequinensa van entregar els premis i van cloure el certamen d’enguany.

Aquest certamen constitueix una altra prova de l’activitat cultural a Mequinensa que, amb molt esforç, s’està convertint en el punt de referencia de tota la comarca.

 

/ Ajuntament de Mequinensa

Tags:

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

REVISTA DE LES COMARQUES CATALANOPARLANTS D’ARAGÓ

 


Membre de l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal

Logo ACPC blanc 150 px

 

Edita:

Iniciativa cultural de la Franja

C. Sagrat Cor, 33. 44610 Calaceit.

T. 978 85 15 21.

Enviar correu electrònic

Associacio Cultural del Matarranya (ASCUMA)

Institut d’Estudis del Baix Cinca (IEBC-IEA)

Centre d’Estudis Ribagorçans (CERib)

Amb la col·laboració de: