Gran Recapte 2018
Chelats Sarrate
  • Inici
  • Territoris
  • Baix Cinca
  • “Estem de Festa”, de Mar Cuchí, guanya el concurs del cartell de les Festes de “La Santa” 2018 de Mequinensa

“Estem de Festa”, de Mar Cuchí, guanya el concurs del cartell de les Festes de “La Santa” 2018 de Mequinensa

Jurat i veïns, a través de votació popular, han coincidit a atorgar el premi a aquesta jove que ha finalitzat els estudis de batxillerat artístic i que començarà il·lustració el pròxim curs.

// Ajuntament de Mequinensa

Mar Cuchí ha estat la guanyadora del concurs del cartell anunciador de les Festes de “La Santa” 2018 de Mequinensa que se celebraran del 14 al 18 de setembre, dotat amb 200 €. “Estem de Festa” és la proposta més votada de les tres presentades a concurs. La jove ha finalitzat els seus estudis de batxillerat artístic a l’IES Màrius Torres de Lleida i el proper curs començarà il·lustració, una faceta que li ha apassionat des de menuda.

És la primera vegada que la Mar es presenta al concurs, animada pel seu pare. El cartell, elaborat a mà sense utilitzar tècniques digitals, representa tres figures sobre un fons de confeti multicolor que simbolitzen els tres elements que a l’autora més li agraden de les Festes: els Correfocs, la Xaranga i les persones vestides amb les samarretes de les seues penyes respectives.

Tant el jurat —compost per Débora Bravo, regidor de Festes, Arantxa Guardiola, representant de la Comissió de Festes, Julia Arbiol, representant del Grup d’Art, i Amàlia Sagarra, representant de les Penyes— com els veïns, a través de votació popular, han coincidit en l’elecció.Mar Cuchí, amb el cartell guanyador. / Ajuntament de Mequinensa


Tags:

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

REVISTA DE LES COMARQUES CATALANOPARLANTS D’ARAGÓ

 


Membre de l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal

Logo ACPC blanc 150 px

 

Edita:

Iniciativa cultural de la Franja

C. Sagrat Cor, 33. 44610 Calaceit.

T. 978 85 15 21.

Enviar correu electrònic

Associacio Cultural del Matarranya (ASCUMA)

Institut d’Estudis del Baix Cinca (IEBC-IEA)

Centre d’Estudis Ribagorçans (CERib)

Amb la col·laboració de: