Gran Recapte 2018
Chelats Sarrate

Candidatures a rebre el Premi Franja «Cultura i Territori» 2021

Des de la Iniciativa Cultural de la Franja s’ha obert el procés de selecció de candidatures als Premis Franja «Cultura i Territori».

El Premi Franja «Cultura i Territori» pretén distingir persones o entitats destacades en la defensa de la llengua i la cultura de les comarques catalanoparlants d’Aragó; per això les persones o entitats candidates han de ser prou significatives i preferentment han d’haver realitzat una tasca d’abast general a tota la Franja.

La concessió i lliurament d’aquest premi és anual. Les associacions integrants d’ICF valoraran les candidatures i emetran un veredicte. El lliurament del premi es farà durant l’any següent i dins d’un esdeveniment públic.

Fins ara les persones i entitats premiades han estat:

Pietro Cucalón, Octavi Serret, José Bada Panillo, Emilio Gastón, Projecte d’Animació Cultural per a les escoles de la Franja “Jesús Moncada”, Fundació Jordi Casas i Llebot, Josep i Francesc Mauri, Javier Giralt, Carme Alcover, Teresa Maria Ballester, Chusé Aragüés i Àngel Villalba, Tomàs Bosque i, en la darrera edició, Pepa Nogués.

Podeu enviar les vostres propostes, amb la indicació dels mèrits de la candidatura, a iebc.iea@gmail.com no més tard del 30 de novembre de l’any en curs.


Publicat a Temps de Franja n. 155, novembre 2022

Tags:

REVISTA DE LES COMARQUES CATALANOPARLANTS D’ARAGÓ

 


Membre de l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal

Logo ACPC blanc 150 px

 

Edita:

Iniciativa cultural de la Franja

C. Sagrat Cor, 33. 44610 Calaceit.

T. 978 85 15 21.

Enviar correu electrònic

Associacio Cultural del Matarranya (ASCUMA)

Institut d’Estudis del Baix Cinca (IEBC-IEA)

Centre d’Estudis Ribagorçans (CERib)

Amb la col·laboració de: