Gran Recapte 2018
Campus EbreFolk 2024 Móra d'Ebre

L’AAL celebra l’acte de presa de possessió dels seus càrrecs electes

// Redacció

Dimarts que ve, 15 de novembre, a les 18.00 hores, la Sala Paraninfo del Paranimf de la Universitat de Saragossa acollirà l’acte solemne de presa de possessió de Javier Giralt Latorre com a president de l’Acadèmia i director de l’Institut Aragonès del Català, i d’Ánchel Conte Cazcarro com a director de l’Instituto de l’Aragonés.

Javier Giralt és professor de la Universitat de Saragossa i va ser elegit primer president de l’Acadèmia al Ple celebrat el primer de novembre de 2021. El passat mes de març els Plenaris de l’Instituto de l’Aragonés i l’Institut Aragonès del Català, un cop constituïts, van triar l’escriptor alcoleà Ánchel Conte i Javier Giralt, com a directors d’estos dos òrgans de l’Acadèmia.

Este primer acte públic de l´Acadèmia serà presidit pel Rector de la Universitat de Saragossa i comptarà amb la presència d’autoritats institucionals i acadèmiques, així com amb l’actuació del grup La Chaminera. Els interessats en assistir a l’acte poden comunicar-ho al correu electrònic de l’Acadèmia (info@academiaaragonesadelalengua.org). També està prevista la retransmissió en directe de l’acte al canal de YouTube de l’Acadèmia Aragonesa de la Llengua: https://youtube.com/@aal_academia

Tags:

REVISTA DE LES COMARQUES CATALANOPARLANTS D’ARAGÓ

 


Membre de l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal

Logo ACPC blanc 150 px

 

Edita:

Iniciativa cultural de la Franja

C. Sagrat Cor, 33. 44610 Calaceit.

T. 978 85 15 21.

Enviar correu electrònic

Associacio Cultural del Matarranya (ASCUMA)

Institut d’Estudis del Baix Cinca (IEBC-IEA)

Centre d’Estudis Ribagorçans (CERib)

Amb la col·laboració de: