Gran Recapte 2018
Chelats Sarrate

Salutació de l’exdirector*

// Màrio Sasot

Burla, burleta, com dirien los clàssics, hem arribat fins aquí. En aquest mes de novembre de fa vint anys eixia el primer exemplar de Temps de Franja, una empresa gens fàcil que ha anat eixint endavant per la il·lusió i l’afany d’un grup de persones i entitats amb voluntat de ser i que ningú els ensorre la seua identitat cultural i lingüística.

I per a celebrar-ho, hem volgut en aquest número especial (el 147 en paper) invitar a escriure a representants de les diferents institucions polítiques regionals, comarcals o locals i a persones rellevants del món de la cultura i la societat de les nostres terres i del món de la Catalanofonia, perquè ens donen la seua visió envers aquests 20 anys i la seua repercussió en el desenvolupament econòmic, social i cultural de la Franja, i en quina mida ha pogut contribuir-hi la nostra revista.

Vull agrair, en nom del Consell de Redacció, la feina abnegada i persistent de tots els col·laboradors, subscriptors i lectors que han aidat a fer realitat aquest somni. Vint anys solament es compleixen una volta a la vida. Aprofiteu l’avinentesa i gaudiu de la lectura d’aquest número, carregat a l’hora de nostàlgia i de futur.

 


*Publicat a Temps de Franja n. 147, novembre 2020

 

Tags:

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

REVISTA DE LES COMARQUES CATALANOPARLANTS D’ARAGÓ

 


Membre de l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal

Logo ACPC blanc 150 px

 

Edita:

Iniciativa cultural de la Franja

C. Sagrat Cor, 33. 44610 Calaceit.

T. 978 85 15 21.

Enviar correu electrònic

Associacio Cultural del Matarranya (ASCUMA)

Institut d’Estudis del Baix Cinca (IEBC-IEA)

Centre d’Estudis Ribagorçans (CERib)

Amb la col·laboració de: