Gran Recapte 2018
Chelats Sarrate

La Cimera Social pel Clima, un èxit incontestable*

Més de 15.000 persones han participat en les més de 350 activitats realitzades a la Universitat Complutense de Madrid del 7 al 13 de desembre, en paral·lel a la COP25.
Durant les assemblees plenàries de cada dia, amb una participació de fins a un miler d’assistents, s’ha tingut l’ocasió d’escoltar desenes de persones de comunitats molt diverses que han compartit les seues lluites i la manera com estan fent front en primera línia a les agressions i els impactes climàtics.
La Cimera Social pel Clima ha servit per a continuar teixint la xarxa social i comunitària urgent i necessària, que farà més forta la societat davant l’escenari de crisi ecològica, social i climàtica a què s’enfronta. A més ha representat un contrapunt a la visió oferta des de COP 25, l’altra cimera “oficial” que no ha fet res més que confirmar que les grans empreses i els polítics tenen molt porques ganes de canviar les coses i cap intenció de lluitar per línies de treball valentes i efectives contra el canvi climàtic i les seves conseqüències.

Ramona Ríos

 


Publicada a Temps de Franja n. 144, gener de 2020

 

Tags:

Trackback from your site.

Comments (1)

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

REVISTA DE LES COMARQUES CATALANOPARLANTS D’ARAGÓ

 


Membre de l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal

Logo ACPC blanc 150 px

 

Edita:

Iniciativa cultural de la Franja

C. Sagrat Cor, 33. 44610 Calaceit.

T. 978 85 15 21.

Enviar correu electrònic

Associacio Cultural del Matarranya (ASCUMA)

Institut d’Estudis del Baix Cinca (IEBC-IEA)

Centre d’Estudis Ribagorçans (CERib)

Amb la col·laboració de: