Gran Recapte 2018
Chelats Sarrate
  • Inici
  • Esdeveniments
  • Proposta de candidatures a rebre el Premi Franja «Cultura i Territori» 2022

Proposta de candidatures a rebre el Premi Franja «Cultura i Territori» 2022

// Redacció

Des de la Iniciativa Cultural de la Franja s’ha obert el procés de selecció de candidatures als Premis Franja «Cultura i Territori».

El Premi Franja «Cultura i Territori» pretén distingir persones o entitats destacades en la defensa de la llengua i la cultura de les comarques catalanoparlants d’Aragó; per això les persones o entitats candidates han de ser prou significatives i preferentment haver realitzat una tasca d’abast general a tota la Franja.

La concessió i lliurament d’aquest premi és anual. Les associacions integrants d’ICF valoraran les candidatures i emetran un veredicte. El lliurament del premi es farà durant l’any següent i dins d’un esdeveniment públic.

Fins ara els premiats han estat:

Pietro Cucalón, Octavi Serret, José Bada Panillo, Emilio Gastón, Projecte d’Animació Cultural per a les escoles de la Franja “Jesús Moncada”, Fundació Jordi Casas i Llebot, Josep i Francesc Mauri, Javier Giralt, Carme Alcover, Teresa Maria Ballester, Chusé Aragüés, Àngel Villalba, Tomàs Bosque, Pepa Nogués i, en la darrera edició, Ignacio López Susín.

Podeu enviar les vostres propostes, amb indicació dels mèrits de la candidatura, a acmatarranya@gmail.com no més tard del 31 de juny d’enguany.

Tags:

REVISTA DE LES COMARQUES CATALANOPARLANTS D’ARAGÓ

 


Membre de l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal

Logo ACPC blanc 150 px

 

Edita:

Iniciativa cultural de la Franja

C. Sagrat Cor, 33. 44610 Calaceit.

T. 978 85 15 21.

Enviar correu electrònic

Associacio Cultural del Matarranya (ASCUMA)

Institut d’Estudis del Baix Cinca (IEBC-IEA)

Centre d’Estudis Ribagorçans (CERib)

Amb la col·laboració de: