Gran Recapte 2018
Chelats Sarrate
 • Inici
 • Esdeveniments
 • Proposta de candidatures a rebre el Premi Franja «Cultura i Territori» 2019

Proposta de candidatures a rebre el Premi Franja «Cultura i Territori» 2019

// Redacció

Des de la Iniciativa Cultural de la Franja s’ha obert el procés de selecció de candidatures als Premis Franja, Cultura i Territori.
El Premi Franja, Cultura i Territori pretén distingir persones o entitats destacades en la defensa de la llengua i la cultura de les comarques catalanoparlants d’Aragó; per això les persones o entitats candidates han de ser prou significatives i preferentment haver realitzat una tasca d’abast general a tota la Franja.
La concessió i lliurament d’aquest premi és anual i se’n fan càrrec l’ASCUMA i l’IEBC-IEA en anys alterns. Les associacions valoraran les candidatures i emetran un veredicte. El lliurament del premi es farà durant l’any següent i dins d’un esdeveniment públic.
Fins ara els premiats han estat:
Pietro Cucalón, Octavi Serret, José Bada Panillo, Emilio Gastón, Projecte d’Animació Cultural per a les escoles de la Franja “Jesús Moncada”, Fundació Jordi Casas i Llebot, Josep i Francesc Mauri, Javier Giralt, Carme Alcover, Teresa Maria Ballester, Chusé Aragüés i Àngel Villalba.
Podeu enviar les vostres propostes, amb indicació dels mèrits de la candidatura, a convocatoriapremisfranja@gmail.com no més tard del 22 de novembre de l’any en curs.

Tags:

Trackback from your site.

Comments (2)

 • Avatar

  FINA GANDIA VALÉN

  |

  Tots el treballs són admirables, alguns tenen més dades que d’altres i els hi ha d’haver portat molt de temps i molta recerca per poder elaborar-los.
  Encara que visc a Badalona, rebu totes les revistes, els meus avis eren de Favara i hi tinc una caseta que hi vaig tots els anys per l’agost.
  FELICITATS PELS TREBALLS QUE PORTEU A TERME.

  Reply

 • Avatar

  Artur Quintana Font

  |

  Tomàs Bosque

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

REVISTA DE LES COMARQUES CATALANOPARLANTS D’ARAGÓ

 


Membre de l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal

Logo ACPC blanc 150 px

 

Edita:

Iniciativa cultural de la Franja

C. Sagrat Cor, 33. 44610 Calaceit.

T. 978 85 15 21.

Enviar correu electrònic

Associacio Cultural del Matarranya (ASCUMA)

Institut d’Estudis del Baix Cinca (IEBC-IEA)

Centre d’Estudis Ribagorçans (CERib)

Amb la col·laboració de: