Gran Recapte 2018
Chelats Sarrate

Lliurament del premi “Desideri Lombarte 2023” a Magda Godia

// Redacció

La Sala Goya de Mequinensa acollirà, el pròxim 8 de juny, a les 20.00 hores, el lliurament del premi “Desideri Lombarte 2023”.

Es tracta d’un guardó atorgat pel Govern d’Aragó a través de la Direcció General de Política Lingüística per reconéixer una labor continuada o d’especial notorietat i importància, en qualsevol dels àmbits socials, culturals, esportius, artístics, econòmics, etc. que suposen un destacat benefici per al català d’Aragó.

En la present edició, el jurat ha decidit concedir el premi, a títol pòstum, a Magdalena Godia Ibarz «Per la seua decidida contribució a la defensa i dignificació del català d’Aragó. Perquè amb la seua cordialitat, energia i amor per la terra, ens ha ensenyat a estimar la llengua i la literatura aragonesa en català des de la seua Mequinensa natal. El seu actiu compromís en favor de la cultura des de la seua responsabilitat política queda per sempre com un exemple per a la societat aragonesa».

L’acte, que serà conduït per Maite Moret Oliver, i amenitzat per les actuacions de diversos grups musicals. Comptarà amb la presència del Conseller d’Educació, Cultura i Esport, Felipe Faci Lázaro; del director general de Política Lingüística, José Ignacio López Susín; de l’alcalde de Mequinensa, Antonio Sanjuán Soler; i del president de la Comarca del Baix Cinca/Baix Cinca, Marco Antonio Ibarz Guillén.

Magda Godia, 2020. / Ajuntament de Mequinensa

Tags:

REVISTA DE LES COMARQUES CATALANOPARLANTS D’ARAGÓ

 


Membre de l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal

Logo ACPC blanc 150 px

 

Edita:

Iniciativa cultural de la Franja

C. Sagrat Cor, 33. 44610 Calaceit.

T. 978 85 15 21.

Enviar correu electrònic

Associacio Cultural del Matarranya (ASCUMA)

Institut d’Estudis del Baix Cinca (IEBC-IEA)

Centre d’Estudis Ribagorçans (CERib)

Amb la col·laboració de: