Gran Recapte 2018
Chelats Sarrate

IV Festival Internacional de Cinema de Mequinensa

// Ajuntament de Mequinensa

El Mequinensa International Film Festival (MIFF) se celebrarà del 30 d’agost a l’1 de setembre i ja ha tancat les inscripcions. Des de l’organització, ens confirmen que enguany hi ha 1.654 curtmetratges de 93 països i que s’ha produït un increment en el nombre de curts participants lligat al creixement de la secció d’animació.

Pel que fa a les seccions, 731 curtmetratges són de ficció, 574 són documentals i 299 són de la secció d’animació. Quant als països participants, hi ha obres dels Estats Units (131), d’Espanya (84), de Rússia (60), d’Itàlia (52), d’Alemanya (42), d’Índia (39) i Regne Unit (39) però també s’han rebut propostes de Kazakhstan, Perú, Nepal, Jordània o Jamaica.

La temàtica central del MIFF és l’aigua perquè és un element molt important per a la vida del poble i perquè constitueix un component destacat del passat, present i futur de Mequinensa.

Els organitzadors del MIFF, l’Ajuntament de Mequinensa i la productora local Film Factory, faran públic en pròximes dates la selecció oficial, el cartell del certamen, els membres dels jurats i el programa d’activitats. De moment, sabem que la diversitat dels curtmetratges inscrits és extensa i que d’entre totes les propostes eixiran aquelles que guanyaran els premis del festival: 1.000 euros per als millors curtmetratges de ficció, documental, d’animació i de procedència aragonesa i 200 euros per al guanyador del premi del públic “Antonio Blas”.

Tags:

REVISTA DE LES COMARQUES CATALANOPARLANTS D’ARAGÓ

 


Membre de l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal

Logo ACPC blanc 150 px

 

Edita:

Iniciativa cultural de la Franja

C. Sagrat Cor, 33. 44610 Calaceit.

T. 978 85 15 21.

Enviar correu electrònic

Associacio Cultural del Matarranya (ASCUMA)

Institut d’Estudis del Baix Cinca (IEBC-IEA)

Centre d’Estudis Ribagorçans (CERib)

Amb la col·laboració de: