Gran Recapte 2018
Chelats Sarrate

III Certamen de Teatre Amateur de Mequinensa

// Redacció

El III Certamen de Teatre Amateur de Mequinensa comença a caminar en una edició marcada per la covid-19 i que ha obligat als organitzadors, l’Ajuntament en col·laboració amb el grup de teatre Garbinada de l’Associació La Dona, a retardar la convocatòria. El teló de la Sala Goya s’obrirà el pròxim 17 d’octubre i la clausura tindrà lloc el 21 de novembre i s’hauran d’aplicar mesures de seguretat sanitària per a públic i companyies.

Malgrat les dificultats, els organitzadors han volgut mantindre la convocatòria per a fer costat al sector i a les companyies amateur en un moment complex per al món de la cultura i en concret per a les arts escèniques. El certamen no pateix modificacions en les seues bases, que poden consultar-se en la web de l’Ajuntament de Mequinensa o en el Butlletí Oficial de la Província de Saragossa (BOPZ).

Així en els requisits per a poder participar al certamen, se sol·licita informació del grup, fotos, sinopsi de l’obra a concurs, que podrà ser en castellà o català, així com un enregistrament audiovisual de la peça.

El III Certamen de Teatre Amateur de té una dotació en premis de 2.600 euros repartits en quatre premis en metàl·lic de 1.000, 700, 500 i 400 euros per al primer, segon, tercer i quart classificat respectivament. A més s’entregarà un premi especial que atorgarà el públic per votació i els premis a millor muntatge escènic, millor actriu-actor i millor direcció.

Les propostes a concurs es poden presentar fins al 25 de setembre.

Sala Goya, II Certamen de Teatre Amateur. / Ajuntament de Mequinensa

 

 

Tags:

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

REVISTA DE LES COMARQUES CATALANOPARLANTS D’ARAGÓ

 


Membre de l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal

Logo ACPC blanc 150 px

 

Edita:

Iniciativa cultural de la Franja

C. Sagrat Cor, 33. 44610 Calaceit.

T. 978 85 15 21.

Enviar correu electrònic

Associacio Cultural del Matarranya (ASCUMA)

Institut d’Estudis del Baix Cinca (IEBC-IEA)

Centre d’Estudis Ribagorçans (CERib)

Amb la col·laboració de: