Gran Recapte 2018
Chelats Sarrate

Alternatives a la Festa Estellés 2020

// Redacció
A causa de la pandèmia, s’ha reformulat la tradicional Festa Estellés 2020. D’una banda, VilaWeb TV ens convida a participar-hi gravant-nos a nosaltres mateixos llegint o cantant un poema de Vicent Andrés Estellés i enviar-lo per whatsapp al telèfon 689 34 44 37, abans de demà divendres 4 de setembre a les 19h. Podeu consultar els detalls de la #FestaEstellés2020 al web de VilaWeb.
“Aquest divendres, de set a vuit del vespre, VilaWeb oferirà un programa especial en vídeo per a sumar-se així a la #FestaEstellés2020. El programa es podrà seguir en directe a través de VilaWeb, YouTube, Facebook i Twitter i inclourà entrevistes, lectures de poemes de Vicent Andrés Estellés i cançons.”

 

D’altra banda, el col·lectiu que s’agrupa al blog festaestelles.blogspot.com, també ha llançat una iniciativa similar:
“El dia 4 de setembre, data de l’aniversari del naixement de Vicent Andrés Estellés, se’ns convoca a tots  a omplir Facebook, Twitter, Instagram o qualsevol altra xarxa social amb poemes del poeta de Burjassot. També es poden enviar fotos dels poemes.
A més a més, fora interessant que en féreu difusió amb l’ús del hashtag#FestaEstellés2020 a fi que la iniciativa siga un èxit.”

 

Un moment de la magnífica actuació d’en Francesc Anyó i Borja Penalba a la festa Estellés 2013 a Cinctorres. / Carles Terès

 

Tags:

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

REVISTA DE LES COMARQUES CATALANOPARLANTS D’ARAGÓ

 


Membre de l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal

Logo ACPC blanc 150 px

 

Edita:

Iniciativa cultural de la Franja

C. Sagrat Cor, 33. 44610 Calaceit.

T. 978 85 15 21.

Enviar correu electrònic

Associacio Cultural del Matarranya (ASCUMA)

Institut d’Estudis del Baix Cinca (IEBC-IEA)

Centre d’Estudis Ribagorçans (CERib)

Amb la col·laboració de: