Gran Recapte 2018
Campus EbreFolk 2024 Móra d'Ebre
  • Inici
  • Cultura
  • Presentació de l’obra teatral ‘La Pèrdua’ de Marta Momblant Ribas

Presentació de l’obra teatral ‘La Pèrdua’ de Marta Momblant Ribas

// Redacció

El passat 17 d’abril, a les set del vespre es va presentar l’obra La Pèrdua, de Marta Momblant Ribas, editada per Arola Editors. Els assitents van gaudir d’un acte molt entranyable, preciós i càlid, amb l’assistència d’unes 45 persones al Teatre La Seca Espai Brossa de Barcelona. La presentació va comptar amb l’especial assistència del Compositor Josep Maria Mestres Quadreny, atès que l’obra està estructurada a partir del seu Concepte de Composició i Creació en l’Aleatorietat, i el llegat del Creador Joan Brossa amb qui havien sigut grans amics i col·laboradors tal i com l’exposició de la passada tardor al MACBA ens va mostrar.

A l’acte també hi va ser el director Hermann Bonnín, amic personal d’ambdós creadors esmentats, i persona curosa de l’obra dramàtica i escènica de Marta Momblant Ribas.
La presentació intensa i estimulant que feu de l’acte l’actriu, directora i dramaturga Teresa Urroz, fou seguida per la fantàstica i emotiva interpretació de l’escena dramatitzada que de l’obra havia dirigit la mateixa autora amb els actors Pep Planas, Teresa Urroz, Sílvia de la Rosa i Ariadna de Guzmán.

 Una escena de la presentació. / Susanna Barranco


Josep Maria Mestres Quadreny i Marta Momblant. / Susanna BarrancoTeres Urroz i l'autora. / Susanna BarrancoCoberta del llibre (fotografia de coberta de Fèlix Arola).

Tags:

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

REVISTA DE LES COMARQUES CATALANOPARLANTS D’ARAGÓ

 


Membre de l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal

Logo ACPC blanc 150 px

 

Edita:

Iniciativa cultural de la Franja

C. Sagrat Cor, 33. 44610 Calaceit.

T. 978 85 15 21.

Enviar correu electrònic

Associacio Cultural del Matarranya (ASCUMA)

Institut d’Estudis del Baix Cinca (IEBC-IEA)

Centre d’Estudis Ribagorçans (CERib)

Amb la col·laboració de: