Gran Recapte 2018
Chelats Sarrate

Obra poètica completa de Desideri Lombarte

// Redacció

L’Instituto de Estudios Turolenses acaba de publicar l’Obra Poètica Completa d’en Desideri Lombarte. Aquest volum inaugura la “Biblioteca turolense”, dedicada a obra completa d’autors de la província de Terol.

El llibre conté un pròleg escrit per Hèctor Moret i Artur Quintana, on es repassa la trajectòria vital i literària de l’escriptor pena-rogí. També s’hi recull una bibliografia dividida en les seccions «Primeres edicions dels llibres de poesia de Desideri Lombarte», «Antologies de la poesia de Desideri Lombarte» i «Bibliografia sobre Desideri Lombarte i Arrufat». Una breu nota editorial explica les característiques de l’obra i el procés de recopilació i revisió. Tot seguit comencen els poemes, ordenats pels reculls i llur data de publicació. En total són 726 pàgines que contenen la totalitat del món poètic lombartià publicat. Al colofó s’esmenta que el llibre s’acabà d’estampar el 28 d’abril de 2021, Diada de Sant Afrodisi de Besièrs. l’Edició ha estat a cura d’Hèctor Moret, Artur Quintana i Carles Terès.

La col·lecció s’ha fet amb un disseny acurat i acabats de qualitat: tapa dura, cinta de lectura i cantells pintats del color del volum. Cada autor tindrà el seu propi color.

Tags:

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

REVISTA DE LES COMARQUES CATALANOPARLANTS D’ARAGÓ

 


Membre de l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal

Logo ACPC blanc 150 px

 

Edita:

Iniciativa cultural de la Franja

C. Sagrat Cor, 33. 44610 Calaceit.

T. 978 85 15 21.

Enviar correu electrònic

Associacio Cultural del Matarranya (ASCUMA)

Institut d’Estudis del Baix Cinca (IEBC-IEA)

Centre d’Estudis Ribagorçans (CERib)

Amb la col·laboració de: