Gran Recapte 2018
Campus EbreFolk 2024 Móra d'Ebre
  • Inici
  • Cultura
  • Aiguaviva crea una beca d’investigació per estudiar la història de la vila

Aiguaviva crea una beca d’investigació per estudiar la història de la vila

// Ajuntament d’Aiguaviva de Bergantes

L’Ajuntament d’Aiguaviva de Bergantes va aprovar la creació d’una beca d’investigació sobre la història de la localitat, dotada amb 3.000 euros, l’objecte de la qual serà l’estudi de la història de la vila amb la voluntat de recuperar la informació i la documentació dispersa en diferents arxius i anar conformant i nodrint l’arxiu documental de la localitat.

L’objectiu d’esta convocatòria és promoure la realització d’un treball d’investigació que contribueixi al coneixement de la història de la localitat i a la recuperació de les seues fonts històriques des del seu origen com a assentament fins als nostres dies, a més de fomentar l’hàbit investigador en el camp de la Història, i impulsar els estudis històrics referents al municipi.

L’enfocament del treball haurà d’acollir-se als estàndards acadèmics de les Ciències Socials, desenvolupant diferents aspectes com ara l’evolució del municipi, el patrimoni històric, cultural o artístic, els esdeveniments històrics, socials o econòmics, les biografies de personatges rellevants o l’estudi d’institucions o entitats de rellevància cultural o social.

Totes les persones interessades a optar a l’ajut podran presentar els seus projectes de recerca originals i inèdits, ja sigui de manera individual o en grup, abans del proper 31 de maig aportant, entre altres documents, el currículum vitae dels candidats i una memòria- síntesi de la proposta a desenvolupar.

Posteriorment, el Jurat designat a l’efecte haurà de valorar tots els projectes rebuts per escollir el beneficiari de la beca, el qual haurà de lliurar el seu treball abans de finalitzar el mes d’abril de 2019, realitzant-ne a la vegada una presentació pública. L’Ajuntament d’Aiguaviva de Bergantes es reserva, respectant l’autoria del treball seleccionat, els drets per a la seva publicació.

Les bases de la beca d’investigació es poden consultar al complet en el següent enllaç:

Bases reguladores de la Beca d’Investigació sobre la història d’Aiguaviva de Bergantes

 / Cares Terès

Tags:

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

REVISTA DE LES COMARQUES CATALANOPARLANTS D’ARAGÓ

 


Membre de l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal

Logo ACPC blanc 150 px

 

Edita:

Iniciativa cultural de la Franja

C. Sagrat Cor, 33. 44610 Calaceit.

T. 978 85 15 21.

Enviar correu electrònic

Associacio Cultural del Matarranya (ASCUMA)

Institut d’Estudis del Baix Cinca (IEBC-IEA)

Centre d’Estudis Ribagorçans (CERib)

Amb la col·laboració de: