Gran Recapte 2018
Chelats Sarrate

Ana Algueró Nadal becada a Bèlgica per a investigar el càncer de fetge

// Ajuntament de Mequinensa

La investigadora de Mequinensa Ana Algueró ha rebut una de les beques d’investigació que atorga anualment el Fonds voor  Wetenschappelijk Onderzoek- Vlaanderen (FWO), un consell d’investigació públic belga que ajuda tant a investigadors com a empreses en matèria d’innovació.Ana Algueró Nadal. / Ajuntament de Mequinensa.

Gràcies a la beca, la científica podrà cursar els estudis de doctorat durant 4 anys i realitzar els corresponents experiments. El projecte per què ha rebut la beca estudia el càncer de fetge a nivell molecular per a després trobar-hi una cura. La investigació la realitzarà amb un equip d’altres científics, al Laboratori de Georg Halder del Centre VIB-*KU de Lovania per a la Biologia del Càncer.

L’Ana Algueró Nadal va estudiar Ciències Biomèdiques a la Universitat de Barcelona on es va graduar l’any 2017 i és una de les joves de Mequinensa que també va poder gaudir d’una beca de la Fundació Joaquín Torres. Actualment, treballa per al Vlaams Instituut voor Biotechnologie (VIB) que té com a objectiu el realitzar investigacions biomoleculars de primera línia en ciències de la vida en benefici del progrés científic i en benefici de la societat.

 

Tags:

Trackback from your site.

Comments (1)

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

REVISTA DE LES COMARQUES CATALANOPARLANTS D’ARAGÓ

 


Membre de l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal

Logo ACPC blanc 150 px

 

Edita:

Iniciativa cultural de la Franja

C. Sagrat Cor, 33. 44610 Calaceit.

T. 978 85 15 21.

Enviar correu electrònic

Associacio Cultural del Matarranya (ASCUMA)

Institut d’Estudis del Baix Cinca (IEBC-IEA)

Centre d’Estudis Ribagorçans (CERib)

Amb la col·laboració de: