Gran Recapte 2018
Chelats Sarrate

XXXII Cros de Benavarri

// Enric Marquès

El passat diumenge 10 de novembre —i amb este any ja són 32 edicions—, es va celebrar al circuit de Boca la Roca de Benavarri, una nova edició del Cros, amb bon sol però amb temperatures baixes i coincidint amb eleccions generals. Tot i això, no va restar participants.

Els corredors provenien de la província d’Osca (Fraga, Binèfar, Barbastre, Montsó, Benasc, Osca) i també de Saragossa. Van participar un total de 214 atletes, repartits per les 12 carreres de les diverses categories. La primera prova va començar a les 10:30 h del matí. Hamza El Moutaouakil, seguit de David Herbera i Javier Ballarín en categoria absoluta masculina i Vega Artero, seguida de Kandela Pascual y Sandra Obón en dones, en van ser els guanyadors.

Els corredors van poder gaudir d’un bon esmorzar preparat a les brases pels voluntaris del Cros. Una diada de convivència entre esportistes jóvens i no tant jóvens.

Guàrdia Civil, Creu Roja, Protecció Civil de la Comarca de la Ribagorça, treballadors de l’Ajuntament de Benavarri i Servei Comarcal d’Esports, van fer que la matinal de Cros fos tot un èxit.

 
Diversos moments de l'esdeveniment. / Enric Marquès

 Cartell del Cros

Tags:

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

REVISTA DE LES COMARQUES CATALANOPARLANTS D’ARAGÓ

 


Membre de l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal

Logo ACPC blanc 150 px

 

Edita:

Iniciativa cultural de la Franja

C. Sagrat Cor, 33. 44610 Calaceit.

T. 978 85 15 21.

Enviar correu electrònic

Associacio Cultural del Matarranya (ASCUMA)

Institut d’Estudis del Baix Cinca (IEBC-IEA)

Centre d’Estudis Ribagorçans (CERib)

Amb la col·laboració de: