Gran Recapte 2018
Campus EbreFolk 2024 Móra d'Ebre

Presentació de ‘El legado de las sombras’ a Benavarri

// Enric Marquès

El legado de las sombras, es el titol de la novel·la de l’autor Benavarrinc Fernando Visa Palacín. Ambientat a Benavarri, Tamarit de Llitera (on viu actualment) i amb algun viatge fora d’estes fronteres locals i comarcals, que poden arribar fins a l’Índia —i que l’autor ha deixat molt bé detallat en estes pàgines—. Això sí, sempre deixant al Benavarri com a centre de la trama. És la tercera novel·la d’este jove escriptor de la vila, després de Bastardos de Dios i de La piedra de Jaspe.

L’acte de presentació, va tenir lloc al Castell Comtes de Ribagorça de Benavarri, el passat dissabte 19 d’octubre a les 6 de la tardi. La presentació va ser a càrrec de l’alcalde de Benavarri, Sr. Alfredo Sancho, acompanyats de la música de violí interpretada per un dels mestres de l’Escola de Música del poble i del nombrós públic que va assistir a l’acte.

L’autor del llibre, va fer una breu descripció de la novel·la, dient l’important que és per a ell ser part d’esta comunitat que es diu Benavarri, i que li serveix de plató novel·lístic per ambientar les seues novel·les.

 Moment de la presentació. / Enric Marquès

 

 

 

Tags:

Trackback from your site.

Comments (3)

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

REVISTA DE LES COMARQUES CATALANOPARLANTS D’ARAGÓ

 


Membre de l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal

Logo ACPC blanc 150 px

 

Edita:

Iniciativa cultural de la Franja

C. Sagrat Cor, 33. 44610 Calaceit.

T. 978 85 15 21.

Enviar correu electrònic

Associacio Cultural del Matarranya (ASCUMA)

Institut d’Estudis del Baix Cinca (IEBC-IEA)

Centre d’Estudis Ribagorçans (CERib)

Amb la col·laboració de: