Gran Recapte 2018
Chelats Sarrate

Pessebre ‘Playmòbil’ a Benavarri

//Enric Marquès

Benavarri recrea la 2a edició del Pesebre de PLAYMOBIL, dintre de la Ruta del Belen d’Aragó a la capella de l’antic Hospital de Santa Elena. Amb una superfície de més de 20 m² i més de 1000 figuretes, es pot trobar totes les escenes bíbliques d’un naixement i per suposat també el “Caganer i Pixaner” . Fins al 15 de desembre han passat mes de 800 persones.

 

 

Els autors del pesebre són Mertxe Ibor i Daniel Almuzara, un matrimoni del poble, jove i que tenen en el playmobil, un gran jovi. Cada any ens fan una demostració de la qual cosa són capaços de fer, i es a la Fira de Sant Medardo, on les figuretes de playmobil, fan el ball dels Palitrocs, El ball dels Salvatges i la pròpia Fira, ….demostren ser uns bons amants d’este joc i d’adaptar-les a qualsevol època i escenari. Esta exposició romandrà oberta estes dates de Nadal fins al dia 5 de gener, en horaris indicats al programa. A l’acte d’inauguració el va presidir l’ Alcalde de Benavarri, Alfredo Sancho, el Mossen de la Parroquia Julián Sepulveda i el Bisbe de la diocesi Barbastre- Montso Monseñor Angel Perez.

 

 

 

 / Yolanda Castellò i Enric MarquèsClausura del Pessebre

Benavarri va tancar la 2a edició del Pesebre de Playmobil, dintre de la “Ruta del Belén” d’Aragó a la capella de l’antic Hospital de Santa Elena, el passat 5 de gener amb una quantitat de visites de més de 1.800. El mateix dia es va fer sorteig del regal, consistent en un joc de Playmobil. D’entre totes les paperetes va anar a parar al poble d’Estopanyà. Ara fins l’any que be, on Merche i Dani ja poden tornar a pensar com muntar el “Belén”.

/ Enric Marquès


Tot esperant el resultat del sorteig. 
/ Miguel de Casa Larroia

Tags:

Trackback from your site.

Comments (1)

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

REVISTA DE LES COMARQUES CATALANOPARLANTS D’ARAGÓ

 


Membre de l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal

Logo ACPC blanc 150 px

 

Edita:

Iniciativa cultural de la Franja

C. Sagrat Cor, 33. 44610 Calaceit.

T. 978 85 15 21.

Enviar correu electrònic

Associacio Cultural del Matarranya (ASCUMA)

Institut d’Estudis del Baix Cinca (IEBC-IEA)

Centre d’Estudis Ribagorçans (CERib)

Amb la col·laboració de: