Gran Recapte 2018
Campus EbreFolk 2024 Móra d'Ebre

CRIE (Centre Rural Innovació Educativa) de la Ribagorça

// Enric Marquès

Comença el nou any amb nous alumnes procedents esta vegada de les poblacions d’Areny, Montanui, Plan, Gistau, San Chuan de Plan, Bielsa, Laspuña i Paules de Sarsa, totes de la província d’Osca. Cada setmana de dilluns a divendres venen un grup d’uns 35 a 50 xiquets i xiquetes que fan vida al poble, conviuen i fent diferents activitats amb les diverses empreses que hi ha al poble i també conviuen amb la canalla de l’escola de Benavarri. Una manera d’augmentar els nens i nenes al poble durant la setmana.

El CRIE es un Centre Rural d’Innovació Educativa dels cinc que formen la xarxa de CRIE pertanyents al Departament d’Educació, Cultura i Esport de el Govern d’Aragó.

Al CRIE desenvolupen setmanes de convivència al voltant d’un centre d’interès, en este cas Benavarri i van dirigides a alumnat procedent de centres Incomplets, Col·legis Rurals Agrupats (CRA) i, excepcionalment, escoles completes de localitats de menys de 5.000 habitants de la província d’Osca. També poden participar centres pertanyents a les províncies de Saragossa i Terol.

Actualment, les dependències del CRIE de dilluns a divendres, són l’alberg de Santa Elena. A partir de divendres nit i fins diumenge és utilitzat per grups i persones que fan visites al poble i a la comarca.

 

Seu del CRIE. / CRIE Benavarri

 

Grup de la setmana del 13 al 17 de gener de 2020. / CRIE Benavarri

 

 

Tags:

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

REVISTA DE LES COMARQUES CATALANOPARLANTS D’ARAGÓ

 


Membre de l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal

Logo ACPC blanc 150 px

 

Edita:

Iniciativa cultural de la Franja

C. Sagrat Cor, 33. 44610 Calaceit.

T. 978 85 15 21.

Enviar correu electrònic

Associacio Cultural del Matarranya (ASCUMA)

Institut d’Estudis del Baix Cinca (IEBC-IEA)

Centre d’Estudis Ribagorçans (CERib)

Amb la col·laboració de: