Gran Recapte 2018
Chelats Sarrate

Fragaffiti 2019

// Rosa Arqué

Segons el diccionari un grafit és un missatge escrit o una imatge pintada, o una barreja d’ambdues, generalment emprant pots de pintura amb aerosol i sobre un lloc visible pels vianants. Els grafits poden tindre una motivació de protesta política o social, però n’hi ha que només tenen motivacions artístiques, o simplement d’afirmació personal. L’associació de Veïns i Amics del casc històric de Fraga ha tornat a organitzar enguany el Fragaffiti, una trobada de grafiters, grafiteres i artistes d’altres disciplines que uneixen els seus colors per donar vida a la Fraga vella, aquella que els regala racons, façanes, portes i tot tipus de superfícies per crear lliurement.

La segona edició del Fragaffiti ha estat tot un èxit, la gent de la capital del Baix Cinca i els visitants van poguer passejar pels carrers empinats de Fraga combinant visites als punts agon pintaven els grafiters amb pauses per veure les obres del concurs de pintura ràpida o participant a les jornades culturals de l’IEBC sobre patrimoni, que també es van organitzar aquell cap de setmana.

Com a complement, es va programar una passejada nocturna pels grafits de l’any passat, un concert, tallers, murals participatius, la construcció d’un rellotge solar, música en viu i un concurs de pintura infantil i juvenil.

Los artistes i col·lectius invitats van ser: LLukuter, Musa & Harry, Oriol Arumi, Burton i Mireya. Tots ells acompanyats pels artistes comarcals Dolor, Soez, Samper, Misterceros, Duman (CTP Crew), Damaris Sarrau, Norma Lacambra i els membres d’Espacio Diseño.

 

Una mostra dels grafits pels carrers de Fraga. 
/ Asociación amigos y vecinos del casco histórico de Fraga

Tags:

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

REVISTA DE LES COMARQUES CATALANOPARLANTS D’ARAGÓ

 


Membre de l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal

Logo ACPC blanc 150 px

 

Edita:

Iniciativa cultural de la Franja

C. Sagrat Cor, 33. 44610 Calaceit.

T. 978 85 15 21.

Enviar correu electrònic

Associacio Cultural del Matarranya (ASCUMA)

Institut d’Estudis del Baix Cinca (IEBC-IEA)

Centre d’Estudis Ribagorçans (CERib)

Amb la col·laboració de: