Gran Recapte 2018
Chelats Sarrate

Crispín arriba a Fraga

// Comarca del Baix Cinca

El cineasta Mike Ramón va presentar divendres 26 de maig el curtmetratge “Crispín, una historia de superhéroes”. Una obra visual basada en el relat d’Antonio Guiral “Crispín, una historia increible”, esment especial del jurat en el Certamen de Relats de la Comarca del Baix Cinca.
Mike Ramón està vinculat a la docència i creació d’ arts escèniques i cinematogràfiques. Els seus treballs audiovisuals transiten entre la publicitat, el cine i el vídeo art. En docència i gestió artística treballa sempre en projectes que potencien la creativitat i el cooperativisme a través dels llenguatges purs de cadascuna de les arts i la seva visibilitat ideal a través de l’experimentació de formats i avantguardes emergents.
L’Associació Atrapavientos és l’encarregada de la producció d’aquest projecte amb la intenció de portar a la gran pantalla el relat d’Antonio Guiral en format curtmetratge. Es pretén donar visibilitat a aquest tipus d’iniciatives i situar d’una manera clara a Fraga i la Comarca del Baix Cinca en el mapa de la literatura nacional i en el foment de l’escriptura.
Al curtmetratge s’han respectat les localitzacions que marca el text i per aquest motiu es va demanar la col·laboració l’Ajuntament de Fraga, la Comarca del Baix Cinca, la Comunitat de regants de les hortes de Fraga, Vilella i Torrent i ADIF. Un equip no gaire nombrós de persones de Fraga i Saragossa ha aconseguit acabar aquest projecte que ara comença un recorregut per diversos festivals nacionals i internacionals.

Tags:

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

REVISTA DE LES COMARQUES CATALANOPARLANTS D’ARAGÓ

 


Membre de l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal

Logo ACPC blanc 150 px

 

Edita:

Iniciativa cultural de la Franja

C. Sagrat Cor, 33. 44610 Calaceit.

T. 978 85 15 21.

Enviar correu electrònic

Associacio Cultural del Matarranya (ASCUMA)

Institut d’Estudis del Baix Cinca (IEBC-IEA)

Centre d’Estudis Ribagorçans (CERib)

Amb la col·laboració de: