Gran Recapte 2018
Chelats Sarrate

Activitats d’estiu a la comarca*

// Redacció

La situació sanitària va millor, la vacunació avança i poc a poc la vida torna als carrers i la gent demana poder viure una normalitat relativa. Una part d’aquesta normalitat la constitueixen les activitats programades per les institucions locals i comarcals que s’havien anul·lat l’any passat per la pandèmia: concerts, cine, teatre, exposicions, colònies, esports, cursets, etc. Grans i menuts necessiten socialitzar i l’oferta institucional ajuda a fer-ho.

Per exemple, la Comarca ha presentat les propostes d’estiu que contenen activitats comuns (natació, colònies, tallers de naturalesa, etc.), campus esportius (futbol i futbol sala) i esdeveniments esportius (IV HALF Triatlon de Mequinensa, VII Regata Joves promeses a Mequinensa, Circuit nacional de paracanoe, XXIII descens internacional del Cinca). S’espera que entre 1.500 i 2.000 persones puguin treure profit d’aquestes activitats programades a tots els pobles del Baix Cinca.

Paral·lelament, els ajuntaments, clubs esportius i entitats privades programen les seves activitats, que completen l’oferta comarcal: campus de futbol, campus d’esports i aventura, tornejos, etc. Gràcies a tota aquesta oferta, els habitants i visitants del Baix Cinca podran passar un estiu actiu de dia i un estiu a la fresca de nit perquè cap al tardet apareixen les activitats culturals que animen a eixir a les places i terrasses: concerts, màgia, circ, acrobàcies, rap, ball, monòlegs i una gran quantitat de possibilitats per totes les localitats de la comarca.

Ara només cal que la gent s’animi a eixir al carrer i segur que això passarà sense gaire esforç!

MARINA BARRAFON


*Publicat a Temps de Franja n. 150, abril de 2021

Tags:

REVISTA DE LES COMARQUES CATALANOPARLANTS D’ARAGÓ

 


Membre de l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal

Logo ACPC blanc 150 px

 

Edita:

Iniciativa cultural de la Franja

C. Sagrat Cor, 33. 44610 Calaceit.

T. 978 85 15 21.

Enviar correu electrònic

Associacio Cultural del Matarranya (ASCUMA)

Institut d’Estudis del Baix Cinca (IEBC-IEA)

Centre d’Estudis Ribagorçans (CERib)

Amb la col·laboració de: