Gran Recapte 2018
Chelats Sarrate

Temps de Franja

Temps de Franja l’editen les associacions i centres d’estudis de les comarques catalanoparlants d’Aragó: Institut d’Estudis del Baix Cinca (IEBC-IEA), Associació Cultural del Matarranya (ASCUMA), Centre d’Estudis Ribagorçans (CERib) i Consells Locals de la Franja (La Llitera), agrupades dins Iniciativa Cultural de la Franja (ICF).

És l’única publicació periòdica editada a Aragó escrita totalment en català. Es defineix com “Revista de les comarques catalanoparlants d’Aragó” i “Revista aragonesa en català d’actualitat i reflexió”.

Temps de Franja es publica ininterrompudament des de novembre de 2000, gràcies a la voluntat dels seus col·laboradors —tots ells persones de les comarques orientals d’Aragó o relacionades amb elles— i a la fidelitat dels seus subscriptors.

Es publiquen 2 suplements dos cops l’any cadascun: Styli locus és de caràcter literari, i s’encarta amb les revistes del gener i juliol. Temps d’escola mostra una selecció de materials elaborats per alumnes i docents de català de totes les escoles d’Aragó.

Cada any se n’han publicat 10 números de 20 pàgines (a l’estiu se’n fan 2 de dobles). Des de febrer de 2012, 6 dels números s’han fet en PDF digital. A partir de setembre-octubre encetem aquest portal Web que els substituirà. Se seguiran editant els 4 números en paper, amb els seus corresponents suplements.

Podeu trobar tots el Temps de Franja en PDF en aquesta pàgina d’ASCUMA. També podeu consultar els exemplars a partir de febrer de 2012 en format ‘revista’ a Issuu.

REVISTA DE LES COMARQUES CATALANOPARLANTS D’ARAGÓ

 


Membre de l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal

Logo ACPC blanc 150 px

 

Edita:

Iniciativa cultural de la Franja

C. Sagrat Cor, 33. 44610 Calaceit.

T. 978 85 15 21.

Enviar correu electrònic

Associacio Cultural del Matarranya (ASCUMA)

Institut d’Estudis del Baix Cinca (IEBC-IEA)

Centre d’Estudis Ribagorçans (CERib)

Amb la col·laboració de: